+31 (0)6 217 164 27 info@markhaasnoot.nl

Direct gekocht – Direct geld

Mark Haasnoot Fine Arts is zeer geïnteresseerd kwalitatief goede beeldende kunst van gerenommeerde Nederlandse én Indonesische kunstenaars uit de periode 1750 – 1970. Wij geven marktconforme prijzen en u heeft uw geld binnen twee weken op uw rekening! Wij kopen in voor onszelf maar ook voor particulieren en bedrijven die ons een specifieke zoekopdracht hebben gegeven.

Bemiddeling

Kunstwerken die niet binnen de collectie passen of die moeilijker te plaatsen zijn nemen wij voor u in bemiddeling. De overeengekomen koopsom wordt in een consignatieovereenkomst vastgelegd. Deze overeenkomst geeft ons de mogelijkheid binnen een bepaalde periode een koper te zoeken voor uw kunstwerk. U krijgt dat bedrag direct na wederverkoop van het object op uw rekening. De wederverkoop geschiedt onder de garanties en voor risico van Mark Haasnoot Fine Arts. Onze discretie is verzekerd!

Hulp bij verkoop of aankoop – makelaardij

Met de koop of verkoop van kunstwerken zijn vaak aanzienlijke sommen gemoeid. De kunstmarkt is vaak ondoorzichtig en vol valkuilen. U bent daardoor als particulier in het nadeel. Door mijn jarenlange ervaring in dienst van het internationale veilingwezen en de kunsthandel ken ik de kunstmarkt als geen ander en breng de schaal voor u in evenwicht. Ik weet welke factoren bij aan- of verkoop een rol spelen. Als onafhankelijk vertrouwenspersoon kom ik voor uw belangen op, voer in uw naam onderhandelingen en zoek naar een resultaat dat in uw belang is. Mark Haasnoot Fine Arts neemt de verantwoordelijkheid voor het hele traject. Taxatie, transport, onderhandeling, verkoop en afwikkeling. Voor onze diensten vragen wij een uurtarief of percentage van de koop- of verkoopsom.